dimecres, 18 de gener del 2012

Nova entrada a l'apartat de LES NOSTRES COL.LECCIONS



Acabem de penjar a l’apartat “LES NOSTRES COL•LECCIONS” la col•lecció de l’Amado Sàbat, 6 cuartos rosa Edifil nº 17 de Isabel II emissió de 1853.
És una col•lecció d'un dels nostres socis, presentada a diferents EXFILCATS i a la nacional de Madrid EXFILNA 2010, on li varen concedir  una medalla de plata gran.
Ës un elaborat estudi del 6 cuartos rosa de 1853, on primer es presenta un calendari d'un mes sencer  des del dia 1 al 31 amb la curiositat afegida de que totes són cartes circulades de Sevilla a Osuna. Cal destacar a la pàgina 6 un mata segells de reixeta oval en color blau.
A continuació trobem un estudi del datador i/o mata segells del Tipus Baeza . El calendari està acabat, però l'estudi d'aquest datador està  en fase d'elaboració. Se'ns exposen 32 administracions postals i se’n coneixen 512. Cal destacar a la pàgina 46 un Baeza de Madrid en negre i a la pàgina 51 un Baeza del primer dia de circulació.
Per acabar la col•lecció trobem un estudi d’errades d’impressió, que  al igual que el dels Baezas està en fase d' elaboració. Cal destacar  a la pàgina 65, un grup de 4 segells mata segellats a mà, a la pàgina 79 un mata segells de Galicia en negre i a la pàgina 71 un mata segells de reixeta oval en vermell.